BIODROGA – tuotteet ja kasvohoidot

BIODROGA MIX & MATCH -KASVOHOITO

Ihotyypin mukaan räätälöity erikoiskasvohoito, jossa hyödynnetään erilaisten happoseerumien hoitavia ominaisuuksia. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi kosteuttava hyaluronihappo, puhdistava salisyylihappo sekä rauhoittava maitohappo.

Tuotteet valikoidaan ihon yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Hoito sopii erityisesti kuivalle ja hilseilevälle, ikääntyvälle, samealle tai epäpuhtaalle iholle. Se tasoittaa ihon pintaa (arvet, rypyt), kirkastaa ihon väriä sekä puhdistaa ja supistaa ihohuokosia. Sopii myös herkälle couperosa-iholle.

Paras teho saadaan sarjahoidolla, jossa hoitojen välillä on noin 7–10 päivää.

BIODROGA ANTI-AGE-KASVOHOITO

Tehokas hoito hidastamaan ihon ikääntymistä ensimmäisten juonteiden ilmaannuttua. Pehmentää ja kiinteyttää ihon pintaa. Tehokkaat kotihoitotuotteet tuovat ihollesi säteilevän ja nuorekkaan hehkun.

BIODROGA PERFECT AGE -KASVOHOITO

Ihoa uudistava, kosteuttava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle 50+ iholle. Sarjan tuotteet parantavat ihon kimmoisuutta aktivoimalla ihon kollageeni- ja elastiinisynteesejä.

BIODROGA CLEANSING -TUOTTEET

Tehokas, mutta hellävarainen puhdistus on ihonhoiton perusta. Biodrogan puhdistuslinjasta löytyy puhdistusmaito ja puhdistusvaahto, sekä puhdistusta täydentävä kasvovesi.

BIODROGA MOISTURE & BALANCE -TUOTTEET

Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ehkäisee kuivuudesta johtuvien ryppyjen muodostumista. Sisältää antioksidantteja. Kotihoitotuotteina tehokosteuttavat ampullit ja seerumi, silmänympärysvoide sekä virkistävä kasvovesisuihke.

Jokainen Biodroga Bioscience Instute -kasvohoito päätetään virkistävällä
Black Forest -kasvovesisuihkeella, joka virkistää ja antaa uutta energiaa!